Doe mee met de ‘Kunsttaal Route’ door Kruiskamp

Lockdown tot 19 januari 2020, donkere weken voor de boeg, allerlei acties opgeschort, het wordt tijd voor weer wat Lichtpuntjes!

Hoe leuk zou het zijn om eens kunnen bekijken wat buurtbewoners in de Kruiskamp aan hobby of kunst doen? Ben je trots op wat je maakt, wil je de buurtbewoners laten zien wat je hobby of creatief beroep is, doe dan mee!

Dat kan van alles zijn. Maak je prachtige beelden, toon ze, kun je schilderen, laat het ons zien! Misschien ben je wel handig met glas in lood, naald en draad of ben je juist een kei in diamond painting of maak je de mooiste dingen van theezakjes. Show us!

Straatambassadeurs Kruiskamp Koppel willen in de donkere januarimaand een wandelroute uitzetten in de wijk Kruiskamp. Kunstenaars en hobbyisten wordt gevraagd hun werk tijdens deze periode achter hun raam op de begane grond te zetten met verlichting erbij.

Zij zetten dan een wandelroute uit in de wijk met beschrijving erbij. Hoe leuk is het om een wandelingetje door de wijk te maken en te ontdekken dat 3 straten verderop iemand woont met dezelfde interesse als jij! En bewegen is natuurlijk altijd goed….

Mee doen? Hartstikke leuk! Aanmelden kan tot en met 4 januari 2021. Dan gaan wij begin januari de route uitzetten en flyeren, en kunnen we vanaf 11 januari door de wijk wandelen! Als er meer dan 10 deelnemers zijn gaat de route door.

Meld je aan: https://nl.surveymonkey.com/r/DLW6