De eerste ZomerPretPassen zijn uitgedeeld!

Op feestelijke wijze werden gisteren door ZomerPretPasDirecteur Kath Duin en Beppie Pret van de Pretplaneet (gespeeld door Carmen Nichting), de eerste ZomerPretPassen overhandigd aan leerlingen van EBS de Parel in de Koppel. Daarna werden de kinderen getrakteerd op een heerlijk ijsje van IJs van Vitelli.

De ZomerPretPas is een vrolijk boekje in paspoortvorm, bomvol leuke zomeractiviteiten, voor kinderen van 4 t/m 12 jaar in Amersfoort. De activiteiten zijn verdeeld over vijf planeten: Smulplaneet, Creatiefplaneet, Ontdekplaneet, Sportplaneet en Natuurplaneet. Op vertoon van de ZomerPretPas zijn de aangeboden zomeractiviteiten gratis of er wordt korting gegeven. Bij elke zomeractiviteit krijgen kinderen na afloop een stempel in hun ZomerPretPas. Met die stempels maken ze kans op leuke prijzen.

De ZomerPretPas is een idee van Kath Duin, een moeder uit het Soesterkwartier. Het viel haar op dat er veel kinderen zijn die niet op vakantie gaan of kunnen, om welke reden dan ook. Dan zijn zes weken vakantie wel erg lang. Zij bedacht de ZomerPretPas om ervoor te zorgen dat er voor alle basisschoolkinderen in Amersfoort iets leuks te doen is in de zomervakantie.

Meer weten over de ZomerPretPas?
Neem een kijkje op de website! www.zomerpretpas.nl

 

Bekijk hieronder ook het filmpje van de ZomerPretPas!