Informatievoorzieningen

Infomatiewinkel033

In de Informatiewinkel van Indebuurt033 kunnen inwoners terecht voor vragen over o.a. zorg, ontmoeten, wonen, geldzaken, hulp bij formulieren, aanvragen van voorzieningen en vrijwilligerswerk. De informatiewinkel heeft een overzicht van de activiteiten in de wijk en geeft extra aandacht aan de actuele zaken. Er staat een team professionals en vrijwilligers klaar om te helpen of naar de juiste initiatieven of instanties door te verwijzen. De informatiewinkel is te vinden naast de Jumbo.

Adres: Neptunusplein 66-K
Telefoon: 033 475 5664
Openingstijden: maandag t/m donderdag van 9:00 tot 13:00 uur Openingstijden kunnen wijzigen, dus kijk altijd even op de website: www.indebuurt033.nl

WIJ-Kaart & WIJ-Kaart Plus

De WIJ-Kaart is een vrolijk getekende plattegrond van de wijk met daarop aangegeven alle voorzieningen en ontmoetingsplekken. De kaarten worden op papier verspreid en zijn ook online te bekijken als interactieve kaart.

De WIJ-Kaart is voor ouders en opvoeders van kinderen van 0-18 jaar, met alle informatie die u nodig heeft op het gebied van opvoeden en opgroeien van kinderen in onze wijk.
Kijk op www.wij-kaart.nl/kruiskampdekoppel/

De WIJ-Kaart Plus is voor 18-110 jaar, De kaarten worden op papier verspreid door de wijk, en zijn ook online te bekijken als interactieve kaart.
Kijk op www.wij-kaart.nl/plus/kruiskampdekoppel