Vrijwilligers gezocht voor de Buitenkasten

Indebuurt033 heeft speel- en ontmoetingslocaties, de Buitenkasten, in de wijken Kruiskamp, Koppel, Liendert, Schuilenburg en Ganskuijl.

Ieder kind houdt van spelen! Niet iedere buurt biedt gelegenheid en ruimte voor spel en ontspanning. Indebuurt033 beheert in verschillende wijken van Amersfoort Buitenkasten: speel- en ontmoetingslocaties en draagt met De Buitenkasten bij aan een prettig speelklimaat in de buurt. Bij de Buitenkasten spelen kinderen samen buiten, kunnen ze kiezen uit allerlei soorten speelgoed en spellen. De ouders blijven zelf verantwoordelijk en zijn er tijdens het spelen bij. Ouders ontmoeten elkaar ook bij de Buitenkasten.

Wat ga je doen?
Als vrijwilliger ontvang je de kinderen en ouders, zorg je dat iedereen zich welkom voelt, leen je spellen uit, hou je toezicht op en rondom het plein. Je ondersteunt de participatiemedewerker bij het uitvoeren en organiseren van activiteiten. Zelfstandigheid wordt erg op prijs, maar is zeker geen must. Je wordt ingewerkt en gekoppeld aan ervaren vrijwilligers.

Voor meer informatie of toelichting kan je contact opnemen met Saida Tesaguaguin:
E-mail: saida.tesaguaguin@indebuurt033.nl of telefoon: 06 10 571 255