Krijg de Kleertjes

Wist je dat Amersfoort sinds juni 2018 een ruilpunt voor mooie tweehandse kinderkleding heeft? Elke eerste maandag van de maand van 19.00 tot 21.00 Kun je terecht in  Speeltuin Kruiskamp aan de Pullstraat 3 te Amersfoort.

Daar staan Suus, Esmee en Claudia samen met lieve vrijwilligers klaar om je te ontvangen en te helpen met het ruilen van je kleding. We kijken of de ingeleverde kleding niet vies of kapot zijn, en voor elk goedgekeurd kledingstuk mag je een andere meenemen. Alleen kleding doneren mag natuurlijk ook.

De oorsprong ligt bij ruilsite KrijgdeKleertjes.nl. Dit is dé website om als ouders onderling kinderspullen te ruilen. Duurzaam, handig en goedkoop de kinderen in het nieuw steken en je eigen kasten legen, dat is de gedachte achter de site.

Na het opstarten van de site zijn er door het hele land ruilpunten opgestart. Wij vinden het heel leuk om zo veel mogelijk mensen te laten ervaren hoe leuk ruilen kan zijn. Kleding ruilen is een hele makkelijke manier om duurzaam bezig te zijn en ook prettig voor je portemonee. 

Wil je meer informatie? Kijk op onze website: www.krijgdekleertjes.nl/Amersfoort