Op vrijdag samen in beweging tegen corona!

Alleen samen krijgen we corona onder controle!
033FIT@HOME is een online beweegmoment op vrijdag 24 april 2020 van 10.00- 10.15 uur voor jong en oud. Alle vakgroep Bewegingsonderwijs033 docenten en buurtsportcoaches willen samen met héél Amersfoort één online beweegmoment, waarin we met z’n allen tegelijk (vanuit huis, school of werk) 15 minuten lang bewegen, om te laten zien dat wij dit samen kunnen èn doen!

Wat vragen wij aan jou?
Deel alsjeblieft deze link: https://sro.nl/buurtsportcoach/033fithome/ binnen je  netwerk. Op deze link is het promotiefilmpje te zien en hier zal straks ook het 033FIT@HOME filmpje op geplaatst worden.

Mede door jouw hulp hopen wij SAMEN op vrijdag 24 april om 10.00 uur met zoveel mogelijk mensen 15 min. lang te bewegen.

Uiteraard staat zowel het promotiefilmpje als het 033FIT@HOME filmpje ook op de social media kanalen. Hier kunnen de filmpjes ook makkelijk gedeeld worden en blijf je op de hoogte. Zie hieronder een overzicht van de verschillende kanalen:

Instagram:                        @033fit en @buurtsportcoachamersfoort
Facebook:                         @buurtsportcoachamersfoort
YouTube:                           www.youtube.com/user/SROgroep

Heb je vragen? Stuur een email naar 033fit@sro.nl. We vinden het leuk om foto’s, filmpjes en reacties te ontvangen via email of social media!

Zoals minister Hugo de Jonge zei: ‘We houden afstand, minimaal 1,5 meter maar misschien zijn we daardoor dichterbij elkaar dan ooit.’