Goedkoop én duurzaam naar 2021 met Speelotheek Eemland

Wie de komende tijd een lidmaatschap afsluit bij Speelotheek Eemland voor 2021 krijgt de maanden tot het einde van DIT jaar (2020) van ons cadeau! Voor € 48 ( nog geen euro per week ) kunt u tot het eind volgend jaar iedere week speelgoed lenen en hoeft het dus niet in een winkel aan te schaffen.

Speelotheek Eemland verhuisde in augustus van de Flevostraat naar haar nieuwe onderkomen aan de Liendertseweg 64 in Amersfoort en is daar medebewoner geworden van Indebuurt033

Tijdens onze openingsuren kunt u (samen met uw kind) kiezen waarmee hij of zij  wil spelen. U mag per keer drie stuks speelgoed meenemen en dat voor een periode van maximaal  3 weken lenen. We bezitten veel duurzaam (meest houten)  speelgoed, maar ook hebben we attributen, die het leervermogen van kinderen bevorderen. Tenslotte, naast een grote voorraad bordspelen, hebben we ook artikelen voor kinderen met een beperking.

Kortom: we laten u graag zien wat we te bieden hebben. Loop daarom gerust binnen tijdens onze openingsuren, kijk rond, of laat u voorlichten door onze vrijwilligers.

Openingstijden
Woensdag 10.00 > 12.00 uur en 13.00 > 15.00 uur
Vrijdag 1300 > 15.00 uur
Zaterdag 10.00 > 12.00 uurKijk ook eens op hun website: www.speelotheekeemland.nl

Én… parkeren kan voor de deur!