Feestelijke lancering van onze wijkwebsite

Met een druk op de knop lanceerde wethouder Kees Kraanen op Valentijnsdag de wijkwebsite Hallokruiskampkoppel.nl. Twee confettikanonnen zorgde voor extra feestvreugde, net als de taart die aan alle aanwezigen werd uitgedeeld 

De lancering van de wijkwebsite werd gehouden op een locatie waar veel wijkgenoten elkaar al tegenkomen; bij Bij Bosshardt op het Neptunusplein. Wethouder Kraanen gaf aan dat het belangrijk is dat mensen weten wat er te doen is in de wijk en dat het natuurlijk vooral ook belangrijk is dat ze elkaar daadwerkelijk ontmoeten. Zo’n locatie als Bij Bosshardt kan daar goed aan bijdragen.

 

Voor de daadwerkelijke lancering vertelde buurnetwerker Jolande Koelewijn van Indebuurt033 over de hordes die de redactie heeft moeten nemen voordat de website daadwerkelijk een feit was. Mensen haakten aan en soms ook weer af, er moest subsidie aangevraagd worden en een redactie worden gevormd. Thomas den Oude is aangesteld als hoofdredacteur en hij wordt ondersteund door een team enthousiaste buurtbewoners.

Na de lancering gingen redactieleden, wijkteammedewerkers en medewerkers van Bij Bosshardt het plein op om flyers, pennen en blocnotes uit te delen. Bij het mobiele terras van Willem v.d. Kaaij werden voorbijgangers getrakteerd op taart. Kinderen kregen een lolly in hartjesvorm omdat het Valentijnsdag was en omdat de redactie ‘hart’ heeft voor de wijk. Na het Neptunusplein was de Meridiaan in de Koppel aan de beurt. Ook daar werden flyers uitgedeeld en taartjes gegeten.

Op de website is veel informatie te vinden. Er is een agenda, een interactieve Wij-kaart, verhalen over buurtgenoten en de laatste nieuwtjes uit de wijk. De redactie hoopt dat er nog meer buurtgenoten aanhaken. Die kunnen zelf bepalen hoeveel en waarover ze schrijven. Interesse? Mail de redactie. Ook als u tips heeft kunt u mailen. Dat kan via info@hallokruiskampkoppel.nl.